Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mivel lehet megfenyegetni egy...

Mivel lehet megfenyegetni egy amerikai online oldalt, hogy visszaírjanak és foglalkozzanak az kérdésemmel?

Figyelt kérdés
Már majdnem két hónapja rendeltem egy csomagot Amerikából. Körülbelül egy hónapja jött meg, de hibás, ezért írtam az oldalnak, hogy cseréljék ki, vagy csináljanak valamit, de nem válaszolnak, mert szerintem nem akarják kicserélni és tudják hogy messze élek tőlük és nem tehetek semmit. Már több emailt is írtam nekik, de egyikre sem érkezett válasz.

2020. ápr. 28. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem nem akarják kicserélni és tudják hogy messze élek tőlük és nem tehetek semmit"

Megválszoltad a kérdésedet.

2020. ápr. 28. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Megírod nekik:

...különben többé nem vásárlok önöktől ilyen 1 centes termékeket... ;)

2020. ápr. 28. 15:26
 3/3 Borokatessza válasza:
Szomorú, de ilyenkor tapasztalataim alapján leginkább az válik be, ha szabályosan "zaklatod" őket. Minnél nagyobb vízhangot adsz az elégedetlenségednek, nekik annyival rosszabb. A hangos és erőszakos vevőkkel többet foglalkoznak, mert azok keltik az oldal rosszhírét.
2020. máj. 29. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!