Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pc konfigot keresnék?

Pc konfigot keresnék?

Figyelt kérdés

Hali!

Kérdésem/kérésem az lenne, hogy valaki össze tudna-e rakni valaki nekem egy játékra alkalmas gépet?

Tudom nekem kene ezeket korul jarni meg az en igényemet csak en tudom, de ha nem értek hozza úgy nehéz egyáltalán elindulni is.

Kritériumok:

70000 korul legyen és csak a pc(billentyűzet, monitor ilyeneket ne tartozzanak bele)

Jobban csipem az intelt szóval inkább abban is szeretnek.

Előre koszonom szépen.

2020. ápr. 27. 18:39
 1/6 szántóvető ***** válasza:
25%
mobilteló árban?vagy lemaradt egy nulla?
2020. ápr. 27. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szorozd meg a rászánt összeget 3-mal, és abból már beszélhetünk arról hogy játékra alkalmas gép. Ennyiből max irodai gépet lehet venni.
2020. ápr. 27. 19:05
 3/6 anonim ***** válasza:

milyen játékot szeretnél játszani? aknakereső?

70-ért még irodai gépet sem lehet manapság összerakni.

170-ért talán...

ennél gyengébb gépet nem érdemes összerakni: https://www.youtube.com/watch?v=QpEBfgYRBYo

esetleg használtan....

sajnos elszálltak az árak. most összeraktam ugyanazt a gépet amit 2 hónapja vettem és 34ezerrel többre jött ki...

2020. ápr. 27. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Vannak gép-összerakó weblapok. Keress egy ilyent, és rakd össze magad a gépet. 70000.- ért egy rosszabb tabltot sem kapsz, nem egy jétékra tervezett gépet.
2020. ápr. 27. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, elírtam: tabletot
2020. ápr. 27. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézz használtan gépet. (Hardverapro, Jofogás)

Kb 150k a "gamer" gepek legalso határa , ujonan

2020. ápr. 27. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!