A laptoppal lenne a baj? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy ASUS laptopom (3 éves) és amikor csatlakozok a wifihez, akkor azt írja, hogy nincs internet. Próbáltam kábelesen is a netet, de úgy is azt írja, hogy nincs internet, pedig a telefonon, tableten működik a wifi rendesen, akkor itt most a laptopban romlott el valami?2020. ápr. 24. 09:18
1/2 A kérdező kommentje:
**a mobilnetemet, ha megosztom telefonról laptopra, akkor arra is azt írja, hogy nincs internet pedig van mobilnetem, osztottam már meg régebben a laptopra és működött.
2020. ápr. 24. 09:30
2/2 anonim 

válasza:

Nézd meg a routeren, hogy kap-e IP-t, illetve ugyanezt parancssorban az ipconfig paranccsal. Ha IP van, szerintem nem hardveres hiba lesz. Első körben ha még nem tetted, próbáld meg elfelejtetni a mentett hálózatokat és csatlakozz újra. (bár mivel azt írtad, hogy lan-on se jó, nem hiszem, hogy megoldja, de 5 perc, szóval érdemes kipróbálni) Próbáld meg eltávolítani a hálózati adapterek drivereit és telepítsd újra. (megint ugyanaz a helyzet, hogy a vezetékes probléma miatt ebben sem bízom nagyon, de mivel még ez is csak egy pár perc és nem okoz sok gondot, adnék neki egy esélyt) Ha ezek nem hoztak megoldást, akkor jön a Windows újratelepítésre. Én erre fogadnék, de mivel ez jár a legnagyobb macerával, ezt hagynám a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!