Milyen laptop kapható 80 ezer forintért?
Figyelt kérdés
Fontos lenne hogy képátló 14-15" legyen minimum ...2010. júl. 27. 20:59
11/14 anonim válasza:
Azert megbirkozik a Flashel es a Hd videoval. Hihetetlen hogy az emberek hogy lebecsulik az olcsot:)(olvastam olyat hogy celeron proci melle rengeteg ramot vegyunk hogy az xp menjen legalabb, a vista az meg el se indul:)) Nekem is Celeron van, tobb mint 3 eves fejlesztes, 7-et jol viszi, Hd videot eddig nem talaltam, ami ne ment volna, Flash is mukodik,( bar ott mar neha varial), komoly grafikus programok meg jatekok azok valoszinu nem, de nem is arra kell nekem a gep:)
12/14 anonim válasza:
17:47: a flash-el azert kb 1,2gh folott minden megbirkozik, amugy a hd videot meg nem a procinak kell szamolnia, hanem a videokartyanak. Legalabbis mar vagy par eve igy van :)
13/14 anonim válasza:
Szerinted azok az integrált Intel csodák hardveresen gyorsítják a videolejátszást?
14/14 anonim válasza:
06:15: barmenyire meglepo, igen. Tulajdonkeppen "arra valo", semmi masra. Es a linkelt gepen, pont a hogy a celeron M != celeron, megfigyelheto, hogy "Intel GMA 4500MHD" talalhato benne. A vegen a HD felirat nem csak azert van, hogy 2 karakterrel tobbet foglaljon a leiras...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!