11/17 anonim válasza:
CSGO
CS1.6
Szintén Valorant
Overwatch
TF2 (de ezt már nagyon ritkán)
Illetve ha annak számít, PUBG FPS módban :D
12/17 A kérdező kommentje:
Írjatok még... mindenkinek zöld pacsi!
2020. máj. 2. 23:40
13/17 Alex Fly válasza:
Nem igazán szoktam FPS_ezni. De ha ilyen ingerenciám támad, akkor előveszem a jó öreg Doomot vagy a Jedi Academy-t...
14/17 anonim válasza:
5 éve nem fps-eztem, amióta rákaptam a LoL-ra. Na jó, kicsit túlzok, olykor-olykor mentek az offline partik Unreal Tournament-ben (én a 2004-et preferálom, de a többiek az első részt, így első résszel toltuk). Nem is olyan rég felraktam az America's Army Proving Grounds-ot kifejezettem egy ismerősöm kedvéért, de aztán úgy mostanra az is abba maradt. Csak úgy fent van, nem is játszom. Bár nem teljesen fps, de az offline játékokat is szeretem, így pl. most mivel elviszi a gépem, megy a Dishonored 2 is. 2x végig játszottam már, most harmadszorra is nekifutottam (ezúttal full chaos módban), de aztán február óta azt sem vettem elő. Fent van a WoT is, bár ez sem annyira klasszikus értelemben vett fps, inkább csak egy lövöldözős game. Mostanság pedig a bejelentés óta Valorant-ra vagyok rá hypeolva és szereztem is hozzáférést, de a Vanguard kiviszi a pofámat, így egyenlőre "félgőzzel" tolom csak a játékot (de ígéretes, gyakran játszottak között lesz úgy érzem). Majd ha csinálnak valamit a Vanguard-al, akkor teljes gőzzel nekirugaszkodok, addig nem igazán. Ha nem játszok épp, akkor kilövöm a Vanguard-ot parancssorból a a p*csába, újraindítom a gépet, ha pedig kell, akkor újra engedélyezem, újraindítom a gépet és mehet a dara. Muszáj így, mert (nálam pl.) az RGB vezérlést lövi el a Vanguard, de hallottam már szélsőségesebb esetekről is, amikor billentyűzetet tiltott le, vagy egyéni hűtésprofilt (afterburner). Szóval ja, ez még nagyon problémás, egy ilyen eltérő működésű anticheat-nek nem szabadna bétásnak lennie, legalább ezt kiadhatták volna stabil verzióban (azaz eltolhatták volna a nyílt bétát az anticheat bebiztosítása érdekében).
15/17 anonim válasza:
-Rainbow Six: Siege
-For Honor
-PUBG Lite (igen, csóri vagyok :E)
-Paladins (néha)
16/17 anonim válasza:
Extrém ritkán FPS-ezek, de ha igen, akkor Nexuiz.
Egyébként nincs baj azzal, ha "nem fejlesztik". Elérte azt a szintet, ami további fejlesztés nélkül is élvezhető, főleg, ha az ember csak egy kis napvégi levezető lövöldére vágyik. :)
17/17 A kérdező kommentje:
Miért nem Xonotic?
2020. júl. 28. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!