Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok 360° fokban...

Hogyan tudok 360° fokban játékot rögzíteni?

Figyelt kérdés
Egy csomó videót láttam már youtubon ilyen videókról de sose tudtam hogyan csinálják.Lehet 6 különböző szögből felveszik és azt rakják össze ebben az esetben milyen programban rakhatják össze.Én úgy tudom elképzelni hogy a játékot valamilyen módon teljesen kiterítik mint egy kockát, igy egy monitoron látszódik az egész játék 360 ban. De lehet teljesen más kép csinálják a kérdés az hogy hogyan.

2020. ápr. 20. 17:31
 1/9 CspCsj ***** válasza:
Mutass egy videót, mert így biztos félreértések lesznek.
2020. ápr. 20. 18:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Pl: [link]
2020. ápr. 20. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Tudtommal speckó eszköz kell hozzá.
2020. ápr. 20. 18:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Milyen speckó eszköz kell?
2020. ápr. 20. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Semmilyen "speckó eszköz" nem kell hozzá, csak olyan szólt hozzá akinek fingja sincs az egészről de azért ír valamit hogy okosnak tűnjön.

Egy szimpla mod-ra van szükséged és egy combos gépre. A mod a következő:

[link]

Remélem segíthettem!

Kedves "speckó eszköz"-ös gyereknek meg üzenem hogy ne szóljon hozzá olyanhoz amihez rohadtul nem ért!!

2020. ápr. 20. 20:49
 6/9 anonim ***** válasza:
És képes lepontozni, a pofám leszakad
2020. ápr. 21. 07:53
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Nem én pontoztalak le te szerencsétlen.. amúgy mi bajod? Kiömlött a kakaó a billentyűzetre vagy mi?
2020. ápr. 21. 08:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Szerintem nem móddal csinálta. Ez a videó [link] leirásában ott van kitől szedte. Az

a csatorna tele van ilyen videokal. És észre lehet venni a kocka sarkait nézzétek meg jobban a sarkakat. Itt van gta ban [link] vagy fortnitében [link] Szóval valószínű felvete 6 szögből és ősze vágta. Ha jól gondolom akkor milyen programmal tete ősze ha nem akkor hogy csinálta? Az a mod amit küldtél csak álló képet vagy videót lehet csinálni. De a videó is olyan mint a kép csak videó szoval nem mozog semmi. :)

2020. ápr. 21. 12:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én foglalkoztam ilyesmivel, pár évvel ezelőtt, még nem voltak ehhez programok, sőt még ez az egész VR dolog sem volt még ennyire a köztudatban, akkor még plusz hardverrel lehetett csak megoldani.

Utánajárva látom, hogy most már pl. a Minecrafthoz is van ilyen mod: https://www.youtube.com/watch?v=i_eZmgpw8nY

Unreal engine-hez is van szoftver: [link]

Nividának is van: [link]

2020. ápr. 21. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!