Hogyan tudok 360° fokban játékot rögzíteni?

Semmilyen "speckó eszköz" nem kell hozzá, csak olyan szólt hozzá akinek fingja sincs az egészről de azért ír valamit hogy okosnak tűnjön.
Egy szimpla mod-ra van szükséged és egy combos gépre. A mod a következő:
Remélem segíthettem!
Kedves "speckó eszköz"-ös gyereknek meg üzenem hogy ne szóljon hozzá olyanhoz amihez rohadtul nem ért!!

Szerintem nem móddal csinálta. Ez a videó [link] leirásában ott van kitől szedte. Az
a csatorna tele van ilyen videokal. És észre lehet venni a kocka sarkait nézzétek meg jobban a sarkakat. Itt van gta ban [link] vagy fortnitében [link] Szóval valószínű felvete 6 szögből és ősze vágta. Ha jól gondolom akkor milyen programmal tete ősze ha nem akkor hogy csinálta? Az a mod amit küldtél csak álló képet vagy videót lehet csinálni. De a videó is olyan mint a kép csak videó szoval nem mozog semmi. :)

Amikor én foglalkoztam ilyesmivel, pár évvel ezelőtt, még nem voltak ehhez programok, sőt még ez az egész VR dolog sem volt még ennyire a köztudatban, akkor még plusz hardverrel lehetett csak megoldani.
Utánajárva látom, hogy most már pl. a Minecrafthoz is van ilyen mod: https://www.youtube.com/watch?v=i_eZmgpw8nY
Unreal engine-hez is van szoftver: [link]
Nividának is van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!