Miért nem enged listázni az ebay?
Két napja szívok vele! Új vagyok eladóként és szeretnék eladni pár cuccot, de nem engedi kirakni az ebay, ezzel az üzenettel.
Request higher selling limits
We're unable to increase your selling limits right now.
However, we'll review your account periodically and may automatically grant a limits increase based on your selling performance.
Kezd elmenni a kedvem az egésztől! Úgy látszik, ez az oldal csak a profi eladókat preferálja, az újak le vannak sz...a.
Pedig mindent megcsináltam, minden rendesen ki van töltve, normális leírás angolul, egyszerűen nem értem, miért nem engedi??
Van itt olyan ember, aki tapasztalt eladó az oldalon? Nagyon fontos lenne.
Köszönöm!
Valószínűleg nem elég nagy a reputációd, túl friss regisztrációd van és ezért limitálja az egyszerre felrakható termék mennyiségét. Előbb add el amid van, vagy rotáld őket új listázásokkal, ha nem viszik az aktuálisat, amíg nem oldják fel a korlátozást.
Súgó:
Ja, nekem nem úgy tűnt a kérdésből hogy az elsőnél akadtál el. Milyen fiókod van? Itt azt írják, hogy külön eladói minősítésű fiókkal lehet csak, és előbb be kell állítani minden fizetési és egyéb adatot, hogy lehessen listázni:
Ja, megvan a baj. Túl drága a termék. 500 dollárig van limitálva. Amit elakarok adni, az meg 800 dollár.
El is engedtem a nagy ebay-ezést szerintem. Eddig tartott a kedvem hozzá.
Nem tudom miért kellene, brutálisan áron alul eladnom egy értékes műszaki cikket. Mert az ebay szerint, túl friss vagyok? Akkor addig csak kulcstartókat áruljak, amíg ők úgy nem gondolják? Hát elmennek ezek a jó ............
Nem fogok csak azért olyan dolgokat eladni, ami megfelel a limitnek. Az volt a tervem, hogy hosszútávon, csak ilyen értékű cuccokat teszek fel.
Ezek szerint, erről lemondhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!