Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb gamerszék...

Melyik a legjobb gamerszék ár-érték arányban?

Figyelt kérdés

Sosem volt korábban, így 0 viszonyítási alapom van.

Sok elvárásom nincs, legyen kényelmes hosszú használat után is (órákig is képes vagyok illusztrációkat készíteni, nem tűnik fel az idő :D) és tartós

Bár szerintem ez a modern székeknél már alap

Max. 30-40 ezret áldoznék rá

2020. ápr. 20. 08:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen árban nem kapsz a szó szoros értelmében jó gamer széket, azok 80-100 körül vannak. Ennyiért pl az ikea-s markus szék jó lehet.
2020. ápr. 20. 08:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez tőled is függ hogy mik az elvárásaid egy székkel kapcsolatban.

Viszont a minőségi igazi "gamer" székek inkább 80-tól indulnak, érdemes akciókat vagy kiállítási darabokat keresni.

Viszont nem mindenkinek jók, próbálj ki egyet, üldögélj benne, én is akartam, rendesen ülve kényelmes de ha gépezek 90%-ban úgy ülök hogy az egyik lábam törökülés pozícióba hajtom a másikat meg felhúzom hogy a talpam az ülőrészen van (ja, tudom nem tesz jót de így kényelmes) így meg elég nehézkes egy gamer széken ülni szóval az IKEA Millberget forgószék egy régi vászon verzióját nyúzom úgy 5 éve (előtte maga apáé volt kb 3 évig) mindig megesküdök hogyha szétesik alattam veszek egy gamer széket de hát nem akar.

2020. ápr. 20. 08:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nézegetem az Ikea oldalát, nagyon szimpi a Markus és a Millberget is :)
2020. ápr. 20. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!