Hogyha havonta 50gb netet kaptok akkor a kedvenc rajzfilm sorozataiokkal mikor és hogyan nézzitek meg ha nincs tv nektek?
Nem értem, miért van T/2-ben a kérdés, de én ezt anno úgy oldottam meg, hogy a munkahelyen volt korlátlan internet, ott töltöttem le a filmeket/sorozatokat, otthon meg csak böngészésre/e-mailre használtam a netet és így nagyjából elég volt havonta. (Ráadásul az nem 50 GB volt, hanem 15, ha jól emlékszem.)
Szóval találj egy helyet, ahol korlátlan net van (mondjuk ez így korona idején nem annyira egyszerű), és onnan töltsd le a dolgokat.
Számoljuk ki! Ez azt jelenti, hogy naponta kicsivel kevesebb, mint 2 GB jut, ha egyenlően osztjuk el. Egyszerű: nézed, hogy mekkora az adatforgalmad, és napi 1,5 GB-nál nem használsz többet. Ebbe azért pár dolog belefér. ;) Egy Youtube SD videó kb. 3 MB / perc. (Magasabb felbontással nyilván több.) Egy óra kb. 180 MB. Azaz egy nap kb. 8 órányi SD anyagot nézhetsz Youtube-on (vagy tölthetsz le onnan a megfelelő eszközökkel), és még egy kis tartalékot rá is hagysz. Ez azért szerintem nem kevés. :)
Persze, nyilván mást is akarsz csinálni. De ha mondjuk 1 GB-ot felhasználsz másra, akkor is több órányi videót megnézhetsz.
Youtube helyett nyilván máshol is nézhetsz filmet, rajzfilmet. Csak figyeld, hogy nagyjából mennyi adatot fogyaszt.
A torrent ilyen szempontból eléggé felejtős, tudja zabálni az adatot, főleg, ha visszatöltés is van, bár ésszel azt is be lehet osztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!