Azt hogy szokták megoldani, hogy ha van egy webcam-es felvétel hangszerrel, akkor pl a szintetizátor vagy gitár hangját, hogyan rögzítik?
Figyelt kérdés
Hogy a felvétel jó minőségű legyen, és akár élőben is, hogy oldják meg, hogy a hangszer jól szóljon (pl 1 szinti)?2020. ápr. 17. 09:50
1/3 anonim 

válasza:

Én számítógépen rögzítem a hangot, azt keverem rá filmfelvételre. A kamera által rögzített hangot eltávolítom.
2/3 anonim 

válasza:

Egy audió interfész kell hozzá. Azon keresztül megy a hang, amit vagy külön szoftver rögzít és utólag kicseréled a videó hangját (tegnap csináltam ilyet mobillal felvett éneklős videónál), vagy eleve a videó rögzítőt beállítod, hogy az interfészről vegye a hangot, ha lehet.
3/3 anonim 

válasza:

A webcam (vagy bármilyen kamera) csak a képet veszi, a szintetizátort, a gitárt, az éneket egy hangkártyán keresztül veszik fel. Ha több hangszert vesznek fel, és kevés a hangkártya analóg audiobemeneteinek a száma, akkor alkalmazhatnak keverőpultot is.
Mivel a gitár, a mikrofon megfelelő erősítést (kondenzátormikrofon esetén fantomtáplálást) vár el, illetve egy zenei felvételnél lényeges az alacsony késleltetés, a jó hangminőség, nem a számítógép integrált hangkártyát használják, hanem külön, külső hanginterfészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!