Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopnak/monitornak van...

Laptopnak/monitornak van webkamerája és mikrofonja?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülye kérdés, de szeretnék biztosra menni.

Igazából arra vonatkozna a kérdés, hogy a laptopom található kamera az webkamerának számít, illetve a mikrofonja az mikrofon?

(oké, ez így egyre gázabb :D )

Azért kérdezem, mert nekünk a vizsgaidőszak is táv lesz és 1 darab szóbelink lesz, amihez a követelmény a webkamera és a mikrofon. És most nem tudom, hogy külön álló kis kamerát kellene vennem meg valami mikrofont. Nem is tudok most ilyeneket sajnos beszerezni :(

2020. ápr. 16. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha be van építve a mikrofon és a kamera a gépbe, akkor nem kell külön webkamerát és mikrofont venni.
2020. ápr. 16. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Telepítsd fel a skype-ot vagy teamset vagy bármelyik hasonlót, és indíts egy teszthívást a helyi robottal. Ott azonnal látszik, hogy jó e. :)

De alapvetően igen, ami a laptopban van, ahhoz már nem kell külön venni.

2020. ápr. 16. 13:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Az tudom, hogy működik, szoktam zoommal használni.

Inkább az a kérdés, hogy vajon az egyetem webkamera és mikrofon alatt mit ért.

2020. ápr. 16. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyit, hogy lássanak és halljanak. :)
2020. ápr. 16. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!