Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez meg milyen kitiltás már?

Luigi11569 kérdése:

Ez meg milyen kitiltás már?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve el kezdtem a csgot és folyamatosan mindig olyan hiba miatt kidobott a versengőből olyan hiba üzenettel hogy EGY VPK FÁJL NEM EGGYEZIK A MEGADOTT SZERVERÉVEL és a Valve azt hitte hogy csalok mi közben nem ezért ki tiltottak.

Írtam a Support nak az mondták hogy 14 nap mulva automatikusan törlődik a hozzászólásom és még beleírtam azt is hogy ártatlan vagyok és azt is hogy miért meg elküldtem egy képet a hibaüzenetről.

Még mindig aggódom az egészért és nem bírom fel dolgozni és azt még említem hogy többször kaptam olyan ellenfeleket akik a játék hoz nem értenek sőt még lőni sem tudtak.

Egyébként sok skinem volt a csgoban például:volt 2 ügynököm stattrakos skinek és stattrakos music kit.

Nem tudom hogy mit csináljak már eltelt 14 nap a kitiltás óta.

#Valve #CS:GO #IndokolatlanKitiltás #HiányzóVPK
2020. ápr. 14. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:
86%

Az a kerdes, hogy tenyleg modositva volt-e valamelyik fajl, vagy sem?

Hogy mit csinalj? Menj ki a kertbe, friss levegot szivni. Keress mas szorakozast. Ultess viragokat. Nevelj fat, vagy kutyat.

2020. ápr. 14. 15:59
 2/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

"14 nap mulva automatikusan törlődik a hozzászólásom"

"kitiltasom" azt akartad irni? Vagy nem ertem

hol van itt szo arrol hogy nem vegleges bannert kapttal?

lehet valami virus csinalta, vagy egy masik jatekos heckelt meg teged hogy ne ot tiltsak

de mi lenne,

ha arrol van szo idoszakos tiltasod volt es tenyleg biztosra letelt es nem az van hogy jaj hat 13,5 fel nap eltelt az 14 nek szamit...

par napot nem artt varni, sot munkanapban szamolni sem arthat amit 3hetet jelent kb. (Kb.21nap) Es nem 2t

szoval

en akkor irnak nekik addig kibirod te...

ha nem rosszul forditottad es valoban idoszakos tiltasod volt

2020. ápr. 14. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!