NCore, megtaláltam az összes tojást de mégsem kaptam érte pontokat?!
Az a helyzet hogy megtaláltam az tojásokat, mindet, és a megfejtést is beírtam. Ugye 3x300, 1x600 illetve a helyes megfejtésért 1000 pont jár. Én összesen 1300 pontot kaptam, 300-at közvetlenül egy tojás kinyitása után, 1000-et a beírt megoldás után.
A többi 1200 pontot miért nem kaptam meg?
Járt valaki még így?
Már legalább 1 óra eltelt mióta megnyitogattam a tojásokat..
Valóban van ott fórum, viszont egyik topikba sem tudnám besorolni ezt a kérdést, itt, a Gyakori kérdéseken bárki bármilyen kérdést feltehet, sokan tesznek fel nCore-ral kapcsolatban is.
Úgyhogy ha érdemben segíteni nem tudsz akkor felesleges válaszolnod, a kérdésem nem az volt, hogy van-e az nCore-on fórum..

Mert az "általános" topikkal mi bajod? Nem lőnek le ha mégse jó oda, hanem átirányítanak.
Érdemben senki nem fog válaszolni, mert az oldal üzemeltetői nem a gyakorikérdéseket nézegetik hogy van-e baja valakinek.
Nem az oldal üzemeltetőitől várok választ, mert akkor a helpdesk-nek írtam volna az nCore-on.
Arra vagyok kíváncsi más járt-e így vagy érdemes-e várnom mert van, hogy nem egyszerre adja a pontokat stb..
Amúgy azon mit nem értesz hogyha nem tudsz érdemben válaszolni akkor ne írj semmit?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!