Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Playstation vagy Xbox?

Playstation vagy Xbox?

Figyelt kérdés

Az örök harc :D Indoklást is írhattok ;) Nálam az exkluzívok,illetve a megbízhatóság szól a PS mellett.

31/F

2020. ápr. 12. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem volt ps4 pro, de csalódtam a konzolokban.

tök jól lehet rajta játszani, de kellett mellé nekem egy számítógép is, mert csomó dolog van amit azon csinálok.

úgyhogy vettem egy komolyabb pct. igaz drágább mint a ps, de legalább nem vagyok beszorítva a konzolok zárt világába.

2020. ápr. 12. 12:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ez attól függ.Mert ugye vannak Xbox-ra is, és ps-re is exkluzívok.Szerintem nagyon nincs mit dönteni.Én azért vettem PS4 Slim-et, mert ott van a Spider man, Uncharted, Last of Us, Horizon és még rengeteg más nagyon jó exkluzív cim.Xboxot nem volt értelme vegyek, mert engem nem is vonz a forza stb..
2020. ápr. 12. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindkettő + Switch :D
2020. ápr. 15. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!