Laptop vásárlással kapcsolatosan van szükségem a segítségedre. (? )
Figyelt kérdés
A laptopokhoz nem értek, így nem tudom kihez fordulhatnék tanácsért vagy milyet (ne) vegyek. Segítenél benne? Szöveget szerkesztenék, neteznék rajta leginkább és egész nap. Max. 180 000 Ft-ban gondolkodom. A képernyő átmérője mindegy. Win10 szükséges. A Media Markt-ot néztem, de ott sokféle gép van és nem értek az adatokhoz. Talán az is jó lenne, ha 2 az egyben lenne, hogy a képernyőt magasabbra tudjam állítani és lent tudjak gépelni. Köszönöm szépen előre is a segítséget! Szép napot! Kata.2020. ápr. 11. 19:34
1/3 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy ssd legyen benne. Ha csak átlag dolgokat csinálsz, akkor egy ssd aranyat ér, mert hihetetlen gyorsnak fogod érezni a géped.
Más dolgot vakon nem tudok mondani, ahoz kéne egy kínálat és hogy mi tetszik színbe pl, utána tudok mondani véleményt róluk. Szóval ha teszel ide linket, akkor szívesen segítek.
2/3 anonim válasza:
Vagy használt üzleti gépet veszel (ezek nagyon jók) cégtől, vagy újból 200 ezret szánsz rá. Három éve gagyik vannak többségében ez alatt.
3/3 A kérdező kommentje:
Használtban nem gondolkodtam, de azért ezt a felvetést is átgondolom akkor.
Rövidesen bemásolok egy gépet és örülnék véleménynek. Köszönöm szépen előre is.
Szép napot! :)
2020. ápr. 12. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!