Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop vásárlással kapcsolatos...

Laptop vásárlással kapcsolatosan van szükségem a segítségedre. (? )

Figyelt kérdés
A laptopokhoz nem értek, így nem tudom kihez fordulhatnék tanácsért vagy milyet (ne) vegyek. Segítenél benne? Szöveget szerkesztenék, neteznék rajta leginkább és egész nap. Max. 180 000 Ft-ban gondolkodom. A képernyő átmérője mindegy. Win10 szükséges. A Media Markt-ot néztem, de ott sokféle gép van és nem értek az adatokhoz. Talán az is jó lenne, ha 2 az egyben lenne, hogy a képernyőt magasabbra tudjam állítani és lent tudjak gépelni. Köszönöm szépen előre is a segítséget! Szép napot! Kata.
2020. ápr. 11. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb, hogy ssd legyen benne. Ha csak átlag dolgokat csinálsz, akkor egy ssd aranyat ér, mert hihetetlen gyorsnak fogod érezni a géped.

Más dolgot vakon nem tudok mondani, ahoz kéne egy kínálat és hogy mi tetszik színbe pl, utána tudok mondani véleményt róluk. Szóval ha teszel ide linket, akkor szívesen segítek.

2020. ápr. 11. 23:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Vagy használt üzleti gépet veszel (ezek nagyon jók) cégtől, vagy újból 200 ezret szánsz rá. Három éve gagyik vannak többségében ez alatt.

[link]

2020. ápr. 12. 00:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Használtban nem gondolkodtam, de azért ezt a felvetést is átgondolom akkor.

Rövidesen bemásolok egy gépet és örülnék véleménynek. Köszönöm szépen előre is.

Szép napot! :)

2020. ápr. 12. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!