A számítógépünk használat közben hibát jelzett, kikapcsoltuk. Amikor megpróbáltam visszakapcsolni, nem indult el. Mit tudnék tenni érte?
Figyelt kérdés
Bios resetet csináltam rajta (elemet kivettem, jumpert is átdugtam), így már eljut addig, hogy látszódik a ASUS felirat a monitoron, a gép búg, de nem indul a windows.2020. ápr. 10. 21:51
1/6 anonim válasza:
USB-ről bootol vagy nem megy tovább a splash screenről?
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a merevlemeznek annyi.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem usbről bootolom, de megpróbálom majd. A splash screen nem megy tovább. Kiírta h hiba van, kék képernyő meg egy QR kód jelent meg, amivel én hülye nem foglalkoztam, hanem újraindítottam a gépet.
2020. ápr. 11. 09:00
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom, de nincs meg sajnos :S
2020. ápr. 12. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!