Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen gyakran, és milyen...

Milyen gyakran, és milyen feltétellel ad Ncore meghívót?

Figyelt kérdés

Soha bem bírtam szerezni, mert úgy állítják be mintha a világ legritkább dolga lenne, ill. azt mondják nincs ilyenjük.

Szerintem szimplán lusták 3-at kattintani, gondolom az oldalnak nem az az érdeke hogy minél kevesebben használják. Csak akad ott bőven meghívó.

Tesómnak 5 éve van Ncore-ja, és normálisan seedel. Mit saccoltok, hanyszor kamuzhatott hogy nem tud meghívni?

2020. ápr. 10. 17:01
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

#dumába többször is ki van írva naponta.

Az, hogy nem tudod használni a keresőt, ami a kvíz szóra dátum szerint kiadná listázva, a te problémád.

2020. ápr. 14. 11:40
 22/22 anonim ***** válasza:
Figyu, a kviz nem a discordon van... én is tudom, hogy rá lehet ott keresni, de ott is csak egy URL van a csoki oldalára. Mint ahogy ncore-on. Tehát ismétlem a kviz nem a discordon van. én ezt mondtam. És belinkeltem (nyilván a pontot át kell irni .-ra), hogy hol találhato hivatalosan egy oldalon összegyujtve az összes aktuális és régi feladvány. Ez nem egy valaki által össegyűjtött lista, hanem ez a "hivatalos" forrás, ide hamarabb felkerül a link, mint a discordra. Ma pl már 9kor ott volt (igaz akkor még nem beküldhető a kviz) a link, és csak 11:00-kor irják ki discordon.
2020. ápr. 14. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!