Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mivel lehet a képernyőt...

Mivel lehet a képernyőt tisztítani?

Figyelt kérdés

Képernyőm típusára ezt találtam a laptopra rákeresés alapján, ami sajnos nem a pontos típus, hanem a széria:15.6" (16:9) LED-megvilágítású FHD (1920x1080) felbontású, 120Hz -es matt IPS-szintű Panel 45%-os

15.6" (16:9) LED-megvilágítású FHD (1920x1080) felbontású, 60Hz-es -es matt IPS-szintű Panel 45%-os Freesync funkcióval

Matt kijelző, eszközkezelőben csak annyit találtam, hogy általános pnp monitor.

ASUS TUF Gaming FX505DY-BQ024C.

A kérdés azért merült fel bennem, mert volt ujjal egy kis maszatolás a képernyő közepén, gondoltam letörlöm, így zsebkendőre fújtam egy kis fertőtlenítőszert, de igazából nem nagyon mosta le, hanem csak szétkente. Mivel lehetne szabályszerűen tisztítani?

#képernyő-monitor-tisztítás
2020. ápr. 10. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ablaktisztítóval.
2020. ápr. 10. 16:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja, én is sima ablaktisztítót használok. A felbontást meg a többit jó, hogy megadtad hozzá.
2020. ápr. 10. 16:23
 3/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem jok az olyan anyagok amik foltot hagynak

sima desztilaltt viz is jobb ez esettben, mint valami zsiros, fagyus, olajos tisztito, vagy barmi mas ami ratapad

maga a torlokendo inkabb szamit hogy nagyon jo legyen kimondottan ilyent vehetsz hardverboltban is ahol melesleg tisztito folyadekot is

2020. ápr. 10. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!