Mivel lehet a képernyőt tisztítani?
Képernyőm típusára ezt találtam a laptopra rákeresés alapján, ami sajnos nem a pontos típus, hanem a széria:15.6" (16:9) LED-megvilágítású FHD (1920x1080) felbontású, 120Hz -es matt IPS-szintű Panel 45%-os
15.6" (16:9) LED-megvilágítású FHD (1920x1080) felbontású, 60Hz-es -es matt IPS-szintű Panel 45%-os Freesync funkcióval
Matt kijelző, eszközkezelőben csak annyit találtam, hogy általános pnp monitor.
ASUS TUF Gaming FX505DY-BQ024C.
A kérdés azért merült fel bennem, mert volt ujjal egy kis maszatolás a képernyő közepén, gondoltam letörlöm, így zsebkendőre fújtam egy kis fertőtlenítőszert, de igazából nem nagyon mosta le, hanem csak szétkente. Mivel lehetne szabályszerűen tisztítani?
nem jok az olyan anyagok amik foltot hagynak
sima desztilaltt viz is jobb ez esettben, mint valami zsiros, fagyus, olajos tisztito, vagy barmi mas ami ratapad
maga a torlokendo inkabb szamit hogy nagyon jo legyen kimondottan ilyent vehetsz hardverboltban is ahol melesleg tisztito folyadekot is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!