Hiba a minecraft szerver létrehozásakor. Mi lehet a gond?
1. paranccsorból futtatod a batch fájlt, így lesz időd elolvasni, mit ír ki
2. a probléma az, hogy el kell fogadni az EULA-t, ehhez át kell írni valamelyik fájlban az "accept eula" (vagy valami hasonló...) részt. A hibaüzenet megmondja pontosan, mit kell tenni..
Semmi mást nem csináltam, letöltöttem a fájlt, megnyitottam egy paranccsort, beírtam hogy "java -jar server.jar", és elkészítette a server.properties-t, a log mappát, és az eula.txt-t,
valamint kiadta a következő három sort:
[08:48:52] [main/ERROR]: Failed to load properties from file: server.properties
[08:48:52] [main/WARN]: Failed to load eula.txt
[08:48:52] [main/INFO]: You need to agree to the EULA in order to run the server. Go to eula.txt for more info.
Ezután megnyitom az eula.txt-t, átírom a "eula=false" sort arra, hogy "eula=true", ezzel elfogadtam a végfelhasználói licencszerződést, és kész, innentől már csak a server.properties-t kell testreszabni, és mehet a menet.
És mindezt Linux alatt, OpenJRE-vel.
Próbáld meg a következőket:
1. Tedd át a "Szerveer" mappádat az E:-re, hátha valamiért nem tetszik neki az asztal
2. Hagyd el a paramétereket (-Xmx1024M és -Xms1024M), csak annyit írj be, hogy: java -jar minecraft_server.1.15.2.jar
3. Uninstalláld a Javat, töltsd le a legújabb verziót a java.com-ról, telepítsd fel és próbáld meg azzal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!