Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hiba a minecraft szerver...

Hiba a minecraft szerver létrehozásakor. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a minecraft oldaláról a java fájlt amit az ott írtak alapján megcsináltam. amikor megnyitom a bat fájlt akkor megnyitja a parancssort és bezárja valami errort ír ki de nincs időm elolvasni mert bezáródik.És nem generálja le az EULÁT.

2020. ápr. 7. 09:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%

1. paranccsorból futtatod a batch fájlt, így lesz időd elolvasni, mit ír ki

2. a probléma az, hogy el kell fogadni az EULA-t, ehhez át kell írni valamelyik fájlban az "accept eula" (vagy valami hasonló...) részt. A hibaüzenet megmondja pontosan, mit kell tenni..

2020. ápr. 7. 09:58
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez a hibaüzenet: Error: Unable to access jarfile minecraft_server.1.15.2.jar
2020. ápr. 7. 10:14
 3/16 A kérdező kommentje:
Most már tovább jutottam de most ezt írja ki: You need to agree to the EULA in order to run the server. Go to eula.txt for more info. És nem generálja le az EULÁt.
2020. ápr. 7. 10:36
 4/16 anonim válasza:
És megnézted mi van az eula.txt-ben?
2020. ápr. 7. 19:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen, az eula.txt-ben le van írva, mi a teendő.
2020. ápr. 7. 19:47
 6/16 A kérdező kommentje:
De nekem nincs eula.txt. Pont azt nem készíti el.
2020. ápr. 8. 07:49
 7/16 anonim ***** válasza:
Honnan töltötted le pontosan a java fájlt?
2020. ápr. 8. 08:12
 8/16 A kérdező kommentje:
Itt a videó róla: [link]
2020. ápr. 8. 08:15
 9/16 A kérdező kommentje:
Innen töltöttem le: [link]
2020. ápr. 8. 08:16
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmi mást nem csináltam, letöltöttem a fájlt, megnyitottam egy paranccsort, beírtam hogy "java -jar server.jar", és elkészítette a server.properties-t, a log mappát, és az eula.txt-t,

valamint kiadta a következő három sort:

[08:48:52] [main/ERROR]: Failed to load properties from file: server.properties

[08:48:52] [main/WARN]: Failed to load eula.txt

[08:48:52] [main/INFO]: You need to agree to the EULA in order to run the server. Go to eula.txt for more info.

Ezután megnyitom az eula.txt-t, átírom a "eula=false" sort arra, hogy "eula=true", ezzel elfogadtam a végfelhasználói licencszerződést, és kész, innentől már csak a server.properties-t kell testreszabni, és mehet a menet.

És mindezt Linux alatt, OpenJRE-vel.

[link]

Próbáld meg a következőket:

1. Tedd át a "Szerveer" mappádat az E:-re, hátha valamiért nem tetszik neki az asztal

2. Hagyd el a paramétereket (-Xmx1024M és -Xms1024M), csak annyit írj be, hogy: java -jar minecraft_server.1.15.2.jar

3. Uninstalláld a Javat, töltsd le a legújabb verziót a java.com-ról, telepítsd fel és próbáld meg azzal

2020. ápr. 8. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!