Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megtalálni a...

Hogyan tudom megtalálni a régi sorozatbarát meghívómat?

Figyelt kérdés
Még 2018-ban kaptam egy sorozatbarát meghívót, csak az a baj, hogy már nem találom. Onnan tudom, mert eddig(még most is) az egyik barátnőm fiókjával voltam bejelentkezve és akartam magamnak küldeni egy meghívót, de kiírta az oldal, hogy már régebben kaptam. Hogy találhatom meg, vagy hogyan küldhetek új meghívót magamnak?

#küldés #meghívó #régi #új meghívó
2020. ápr. 6. 10:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Három lehetőség van akkor:

1. Vagy csinálsz másik email címet, és arra küld a barátnőd meghívót

2. Azon az email címen, amire akartad a meghívót, a keresésbe beírod, hogy "sorozatbarát/meghívó, vagy mármint, amivel kiadhatja az emailt)

3. A Sorozatbarát oldalán kérsz jelszó emlékeztetőt az email címedet (már ha regisztráltál rá anno)

Ha nem regisztráltál, csak küldtek meghívót, akkor viszont hiába találod meg a régi meghívót, az már elévült, nem tudsz vele regisztrálni:)

2020. ápr. 8. 13:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Csináltam egy új email címet. Köszönöm:)
2020. ápr. 27. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!