Hogyan lépek be az otp fiókomba?
Figyelt kérdés
Utalni szeretnék, de egyszerűen nem enged be a fiókomba már azóta, amióta meg lett csinálva. Próbálkoztam már az új jelszó kérésével is, azonosító kéréssel is, de semmi, egyáltalán nem enged be még azzal sem. Járt már valaki hasonló cipőben? Ha igen, tudna segíteni?
Előre is köszönöm!
Illetve hívtam is őket régebben, még a vírus előtt kb 1 évvel, nem vették fel 10 perc után sem, most nem is próbáltam.
2020. ápr. 3. 13:34
1/2 anonim válasza:
Számlaszámod is beírtad? Nekem így néz az otp direktnél: Azonosító, számlaszám, jelszó és kapok egy belépő sms-t.
2/2 anonim válasza:
Mit ír ki? Az azonosítódat biztos jòl tudod? 1 éve nem tudsz belépni, de még nem jutottál el egy bankfiòkba, hogy csinálják meg? Ott megoldanák neked helyben, ki is pròbálhatnád mobilròl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!