Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért laggol egy idő után a GTA 5?

Mért laggol egy idő után a GTA 5?

Figyelt kérdés

Elkezdek játszani egy laptopon a játékal viszi rendesen semmi baj nincs vele néha eszlelhető 1-2 akadás de játszható, viszont elmullik kb 2-3 hét és elkezd ugy laggolni hogy egyszeeüen megmozdulni sem tudok.

Mivel lehet ezt megoldani?

#PC #lagg #GTA 5 #laggol a gta
2020. ápr. 2. 23:46
 1/2 anonim válasza:
100%

Nem raktad tele azt az ssd/hdd-t amin a rendszer van?

Nekem is volt ilyen, hogy 2gb volt szabad az ssd-n és a hdd-n volt a játék és úgy is laggolt az ETS 2.

2020. ápr. 3. 23:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg a gépemen van 137 gb ebből a D meghajton 113 ahol a játék van és a V-n pedig 24 nem ertek en hozzá de mar nem egyszer jatszotta el velem az segitett neki hogy ujra raktam az egezs jatekot de az rengeteg idő nekem cd vel egy egesz nap a gep elött
2020. ápr. 4. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!