Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segitenétek lol-ban?

Segitenétek lol-ban?

Figyelt kérdés

Elsőnek is ,hogy most

1.Veigar szoktam lenni.

A hőst úgy tudom fejleszteni ,hogy játszok vele es fejlődik vagy ,hogyan?

2.Ha Veigar-t felfejlesztem akkor később amikor mar sokkal jobb lesz karim, több pénzem lesz akkor o mar gyenge lesz mert egy kezdő hős?

3,A játékbeli pénzt mire lehet költeni?(hős vásárláson kívül)

4.Es a pénzből inkább a 140 hősből kell veszegetni. Vagy fejleszteni őket?

Koszi előre is a segítséget.

Bocs a tudatlanságom miatt.

5.És pl. 30 szintű leszek de most vettem egy hőst akkor milyen hősökkel dob össze?

És akkor össze dob erős hősökkel de meg nincs ki fejlesztve?

6.És ha fejleszted a hőst több életerője lesz, és erősebb képpeségük?

2020. ápr. 1. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmivel se befolyásolják a játékbeli erejüket. Kizárólag hősök megvételére tudod használni az esszenciákat, minden mást, amit tudsz belőle venni, az kizárólag arra van, hogy mutogatsd az e-péniszedet.
2020. ápr. 1. 20:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat. Ment a zöldkéz.

Utolsó kérdés annyi még ,hogy szoktam olvasni, hallani ,hogy valakit 1,2 nagyobb rankosokkal dob össze.

Akkor azokat miért nehéz legyőzni mert csak többet játszottak a játékkal, több tapasztalatuk vam?

2020. ápr. 1. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés, és nem tudom ki terjeszti ezeket a fals információkat.
2020. ápr. 1. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!