Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meglehet valahol nézni a play...

Meglehet valahol nézni a play áruházban hogy mikor töltöttem le egy két alkalmazást?

Figyelt kérdés

már törölt alkalmazásokat meglehet valahol nézni hogy pl mikor töröltem, vagy töltöttem le?

a könyvtárban látom hogy ott vannak időrendben de pontos időpontot nem láthatok valahol?

2020. márc. 31. 15:27
 1/2 A kérdező kommentje:

csak mert pl facebookon vagy instan meglehet nézni hogy x időben mit néztem meg, milyen nevem volt akkor, kinek írtam üzenetet

és azokat is lelehet tölteni

nem tudom rendesen elmagyarázni, nem értek hozzá..

2020. márc. 31. 15:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

myactivity.google.com

itt pl

"Egyéb Google-tevékenység

Google Play-könyvtár

Megtekintheti és törölheti a Google Play-könyvtárában végzett tevékenységeket, például az alkalmazás-, film- és könyvvásárlásokat."

De lehet hgoy a sima Saját tevékenységek között is ott van... az midnenképp, hogy használtad a programot.

2020. márc. 31. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!