Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan előzzem meg a crash-et?

Hogyan előzzem meg a crash-et?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Újratelepítettem a laptopomat(Windows 8.1), azonban nem működik rajta a hang és a touchpad. Amikor illesztőprogramot telepítettem és újraindítottam kékhalált kapott és újra kellett telepítenem(nem egyszer csináltam meg). Hogyan csinálhatnám meg? Fontos lenne, mivel távoktatásban vagyok. Előre is köszönöm az érdemi válaszokat.
2020. márc. 24. 15:56
 1/3 Mr. V. ***** válasza:

Honnan telepítetted a drivert?

Gyári CD-ről, honlapról vagy winupdate-ről?

A gyári forrásokról kéne!

2020. márc. 24. 15:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Honlap eddig...
2020. márc. 24. 16:02
 3/3 Mr. V. ***** válasza:

A gyártói driverek pedig 99,9999%-ban hibátlanok. Akkor lehet a rendszer telepítésekor maradt ki valami.

A "kékhalál" egy infó oldal, így legközelebb annak tartalmát írd le, mert abból lehet tudni, hogy volt-e köze bármelyik eszköznek a leálláshoz, hiszen az aktuális hibát, drivert is odaírja, ahol épp megállt. Így már hang és touch helyett csak egyre kéne koncentrálni.

2020. márc. 24. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!