Lehetséges-e tableten kettő wifi kapcsolat létrehozása?
Sziasztok! Adva van egy Samsung Galaxy tablet ami úgy kap net kapcsolatot, hogy telefonomról hotspot megosztom.
Ezzel egyidőben lenne egy külső eszköz, ami wifin komunnikálna a tablettel. Tehát lehetséges-e kettő wifi kapcsolatot létrehozom a tabon ami tud párhuzamosan kommunikálni? (A bluetooth foglalt, az usb-internetmegosztást pedig a tab nem támogatja) Előre is köszönöm a konstruktív válaszokat!
Ha annyira lényeges a konstruktív válaszhoz az hogy mit is szeretnék és hogy milyen eszközzel, akkor hát leírom, ezen ne múljon.
A tablet egy csónak középkonzoljára van felszerelve. Azon fut térkép, navigáció, égyéb olyan hajós alkalmazások amihez nem árt ha van netkapcsolat. A bluetooth kapcsolatot külső hangszóró foglalja. Amit csatlakoztatnék még a tablethez az egy wifis halradar jeladója.
Esetleg futtathatnád a spotify-t a telefonon, vagy szerzel egy külön kártyát a tablethez. Esetleg otthon kipróbálhatnád, hogy tudod-e csatlakoztatni routeren keresztül a halradart a tablethez, mert akkor egy korábbi hozzászólás alapján egy ilyen talán megoldhatná a problémát:
már ha ez tudja venni a netet a telefonról.
kha.prog.mikrotik
Ezzel a csomagazonosítóval létezik egy program (nem tudom, honnan szedtem le, a 6.5 -ös (tört) verzió van meg nekem...), amivel a nagyon régi mobilommal is meg tudtam osztani a wifi -n kapott netet. A probléma, hogy egyedi proxi szervert és portot használ a program a megosztáshoz, amit nem biztos hogy tudsz konfigurálni a halradaron... De ha igen, akkor ez lehet a megoldás.
Ezt manapság már csak ideiglenes wifi kiterjesztőnek használom a régi mobilomról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!