Gamer gépet szeretnék összerakni, (javítani, tuningolni). Nem tudom mi a baja, hozzá értő, akár budapesti segítene?
Jelenlegi setupom írom le először:
Videókártya: GTX1070 EX OC
Alaplap: ASUS H81M-K
Processzor: I5 4690k
Memória (RAM): 8GB (Kingston)
Tápegység: ZM600-GLX
Monitor: LG 24MP59G 1920x1080 75HZ
Samsung SSD (Fél tera)
A probléma az hogy játék egyáltalán nem élvezhető, leg kisebbb grafikán sem, egyik játék sem (kivéve felül nézetes ahol nem mozog a kép szinte...)
Lényeg a lényeg, mivel a közelbe nincs szerviz ezért szeretnék találni valakit aki esetleg élőbe is segít, plusz egy bevizsgálás nekem jelenleg sok pénz lenne.
Nem tudom mi a baja és épp ez a gond, valószínűleg videókártya, de az előzővel is hasonló volt, az GTX960 volt és első tulaja voltam akkor is bajos volt a gép, most egy használt GTX1070 van és csak rosszabb lett a gép mostanába, főleg újratelepítések után.. Jelenleg 60 ezerből tudnék köldeni a gépre, viszont a nélkül hogy tudnám mi baja, így nem veszek semmit megint feleslegesen. A helyzetre tanácsokat várok vagy esetleg hozzá értőt, Nagyon fontos lenne.
Köszi ha végig olvastad, ha valami kérdés van szívesen válaszolok amennyibe normális kultúrált a kérdés

Köszi az eddigi válaszokat. Azt hiszem az lesz a legjobb ha megánszemély megnézné és segítene, csak még nem találtam rá senkit...
Kérdésekre térve: A proci mikor cserélve volt táppal együtt akkor még GTA5 futott rajta. Driverek rendben és takarítva is volt mert a mellettünk lévő szervizbe levittem, takarították is. Hozzá teszem a Gamer dolgokhoz ŐK NEM ÉRTENEK így nem tudták letesztelni, de elvileg amit tudtak tesztelni azzal sehol semmi probléma nem volt.
Illetve újdonság, böngészőben a facebook is néha lelassul, a betűk lassabban kerülnek be, illetve görgetésnél egy vízszintes fehér vonalat látok néha, szerintem ez videókártyával lesz összefüggésben, igaz? Jó lenne mindenképp egy hozzáértő aki tuti-100 megmondja mi a baja, mit cseréljek... A keretem jelenleg 60 ezer, plusz ha eladom a régi dolgokat belőle... Max kölcsön kérni tudok még.

Mivel a GTX 960-nal is bajok voltak, ezért nem a GTX 1070-el van a probléma, erősebb több kakaót kér.
ALAPLAP fok?
CPU fok?
Táp: kipróbálni másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!