Nem tudom lejátszani a videót amit vágtam Premier Pro-ban?
A windows alap lejátszója csak tölt, a VLC meg ezt írja ki:
Nincs megfelelő dekódoló modul:
A VLC nem támogatja a(z) „undf” hang- vagy videoformátumot. Sajnos nem tehet semmit ennek kijavításáért.
Premier proba vágtam egy zene alá néhány képet.
Már alapból azt nem értem, hogy hogy a rákba lett egy 4 perces számból egy 5GB-os videó.
Egyébként .avi kiterjesztésű mert csak ezt a videómormátumot lehetett választani.
Még mp4-be sem tudom átkonvertálni mert a converter is beszarik tőle.
Egyáltalán mi az az undf formátum?
Hogy lehet premier proba beállítani, hogy ne ilyen legyen. Mert alaból nem bántottam semmilyen kiterjesztésre vonatkozó beállítást.
A programot nem ismerem.
Az undf szerintem "Undefined" azaz meghatározatlan, mondhatni RAW adat.
Miért nem használsz más értelmesebb programot?
Pl. Vegas Pro
mp4, avi, mpg, ... rengeteg formátumot ismer, a fájlméreteket is lehet állítani a gyors/minőségi kódolással, illetve a másodpercenkénti mérettel.
Képes képeket akár lapozva/átfedve/homályosítva/... váltani, emellett alá, fölé, rá szöveget beilleszteni.
Áttekinthető felület (igaz csak angol és a program fizetős, bár van portable tört változata is), egyszerű kezelhetőség, rengeteg kimeneti formátum, képméretezés az idővonalon, kódolás 4:3, 16:9 PAL, NTSC 23-25-29 képkockával, minden teljesen személyre szabható.
A 4 perces anyag 16:9-ben 1024x768 felbontással 40-60MB mp4-ben jó minőségben. Csak képekkel lehet kisebb is.
sikerült megoldanom végülis.
Ezeket mind tudja egyébként a Premier is, csak én még új vagyok, a használatában ezért nem találtam :)
Köszönöm a választ amugy!
na igen de a végére nem 5 hanem 30 gb lett lol. kinek van türelme at végigvárni
És mekkora f***ság 30gigát kidobni egy retkes videóért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!