Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Frissítés után az összes...

Frissítés után az összes böngésző össze omlik a maxthon ki vételével mi lehet az oka? (firefox, chrome, opera, brave)

Figyelt kérdés

A régebbi verziók működnek de azok meg nem hozzák be a html5 oldalakat így már a youtube sem. A protable verziók is ugyan ezt csinálják.

Mi lehet olyan különleges a maxthonban hogy az nem csinálja ezt? Szeretném minél előbb le cserélni firefoxra.

2020. márc. 14. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen Windows, mikor volt utoljára telepítve, mikortól és miért tapasztalod ezt?

MalwareBytes Anti Malware, Eset Online Scanner, ezeket futtasd egyenlőre.

2020. márc. 14. 14:34
 2/3 A kérdező kommentje:

ezeknek semmi köze víroshoz.

Win7. Régi alap.

valami kombatibilitás vagy beálítás probléma kell hogy legyen.

Birom az ilyen vírusos okoskodásokat. Már vagy 1000 szer újra raktam. A maxthon bezzek nem vírusos!

Annyira fogtad fel amit leírtam hogy nem regisztráltad azt a részt hogy kifejezetten akkor csinálja ha frissítem vagy amikor egyböl az új verziókat rakom fel. De a régi verziók jók. CSak már elvaultak és nem jönnek be a html5 oldalak ezért frissítettem.

2020. márc. 14. 15:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Mennyit fogsz fel a leírtakból Sherlock? Ennek fügvényében is tudsz nekem valami használható tanácsot adni? Csak ne keljen miattuk ujra raknom az egész windost!
2020. márc. 14. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!