Frissítés után az összes böngésző össze omlik a maxthon ki vételével mi lehet az oka? (firefox, chrome, opera, brave)
A régebbi verziók működnek de azok meg nem hozzák be a html5 oldalakat így már a youtube sem. A protable verziók is ugyan ezt csinálják.
Mi lehet olyan különleges a maxthonban hogy az nem csinálja ezt? Szeretném minél előbb le cserélni firefoxra.
Milyen Windows, mikor volt utoljára telepítve, mikortól és miért tapasztalod ezt?
MalwareBytes Anti Malware, Eset Online Scanner, ezeket futtasd egyenlőre.
ezeknek semmi köze víroshoz.
Win7. Régi alap.
valami kombatibilitás vagy beálítás probléma kell hogy legyen.
Birom az ilyen vírusos okoskodásokat. Már vagy 1000 szer újra raktam. A maxthon bezzek nem vírusos!
Annyira fogtad fel amit leírtam hogy nem regisztráltad azt a részt hogy kifejezetten akkor csinálja ha frissítem vagy amikor egyböl az új verziókat rakom fel. De a régi verziók jók. CSak már elvaultak és nem jönnek be a html5 oldalak ezért frissítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!