Hogyan állítsam vissza?
Figyelt kérdés
Véletlenül töröltem egy hangfájlt, amit rögtön meg is talált a Recuva program. Visszaállítottam, viszont azt írja, hogy lehet, hogy a lejátszó nem támogatja azt a kódeket, amivel tömörítették. Korábban nem írt ki ilyeneket a visszaállítás után. Most mit tudok csinálni, hol találom a kicsomagoló kódeket?2020. márc. 9. 19:00
1/7 anonim válasza:
A kodek nem kicsomagol, hanem azt definiálja hogy milyen módon van kódolva a bájtfolyam, ezt hogyan kell értelmezni, próbáltad vlc-vel indítani?
2/7 anonim válasza:
Akkor ezek szerint nem volt képes a program a teljes zenefájlt visszaállítani, azt csak sérülten tudta visszahozni. Más értelmes magyarázat nincs. Megpróbálhatod megint visszaállítani, de ha már szinte törlés után is csak sérülten tudta visszaállítani a fájlt, akkor valószínűleg mostanra tuti felülíródott az adott lemezterület, így esélytelen a helyes visszaállítás.
Én mást nem nagyon tudok elképzelni, aztán lehet nem nekem van igazam. Próbálj rá más lejátszókkal is azért, hátha.
3/7 anonim válasza:
#2 folyt.: megjegyzésképp még annyit, hogy akár meg is próbálhatsz konvertálni a visszaállított fájlból egy zenét. Ezzel lehet vissza tudod hozni és lejátszhatóvá tudod tenni a fájlt.
4/7 A kérdező kommentje:
A Recuva mikor megtalálta a fájlt, azt írta, hogy kíváló minőség, ezért nem is értettem, hiszen nem sérült. Próbáltam konvertálni is, de nem töltötte be, mert nem teljes a hangfelvétel, 1 KB-t írt ki.
Első: nem próbáltam
2020. márc. 9. 20:08
5/7 anonim válasza:
Ja, hát akkor sajnos mégsem úgy sikerült a visszaállítás, ahogy azt a program jelezte. A fájl visszaállítás már csak ilyen, nem garantált a siker soha, főleg gyakran használt tároló esetén, mert ott sokszorosan nagyobb a felülírás esélye.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
De ha már egyszer programot javaslunk, akkor jelöljük már meg az eredeti forrást holmi random letöltő link helyett... [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!