Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok letenni egy...

Bence2601 kérdése:

Hogyan tudok letenni egy Cisco képzést, majd egy vizsgát?

Figyelt kérdés
Felmentem az oldalra, mert szeretnék egy hálózati informatikus elismerést és letenni egy cisco nemzetközi vizsgát, de rengeteg információ van az oldalon és nem tudok eligazodni.

2020. márc. 9. 16:14
 1/2 Derwer ***** válasza:
100%

A tananyagot rengeteg legális és nem legális forrásból megszerezheted:

Biratkozol gyors vagy lassú kurzusra, egytem keretein belül elvégzed, esetleg egyetemen meghirdetett kurzusra jelentkezel külsősként, ott vannak a könyvek amit a CISCOtól megtudsz venni.

Ezenfelül online és elérhető rengeteg anyag, akár videooktatási módszerrel is. (CBT nuggets és a többi)

Fontos megjegyeznem, hogy épp msot alakul át, de NAGYON az oktatási anyag, a régiek erősen aktuálitásukat vesztik.

Vizsgára pedig csak be kell regisztrálni PearsonVUE-n és elmenni.

Minden angol persze.

Egy CCNP-s

2020. márc. 9. 16:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Mi változik akkorát a tananyagban? CCNA vizsgát mondott a volt osztályfőnököm, találtam hozzá pdf-et. De a tananyag melyik részében újítanak?
2020. márc. 15. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!