Miért kapcsol ki a számítógépem indításkor?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a számítógépem, amikor megjelenik a Windows logója magától kikapcsolódik. Lehet, hogy új Windows kell rá? Azzal is van baj, hogy a Boot menünél nem az jön ki, ami kellene, hanem egy teljesen más Bios ( kép lent ).
Megtundá nekem valaki mondani, hogy hogyan lehet ebből a menüből új Windows-ot telepíteni?
2020. márc. 9. 11:42
11/16 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy, ha nem kapcsol be a gép akkor a boot-olásal meg lehet oldani
2020. márc. 9. 16:34
12/16 A kérdező kommentje:
Ma is jó volt. Csak többször egymás után kikapcsolta egy kis gyerek a gépet és azóta nem működik.
2020. márc. 9. 16:35
13/16 CspCsj válasza:
Esetleg teljes áramtalanítás is megvolt?
Konnektorból kihúzni - a bekapcsológombot 20-30 másodpercig nyomni - konnektorba visszadugni - normál bekapcsolás...
14/16 A kérdező kommentje:
Igen minden meg volt, de nem ér semmit. Az elem muszáj, hogy a számítógép fajtájához legyen csinálva, vagy lehet bármilyen elemet beletenni más számítógépekből?
2020. márc. 9. 22:05
15/16 anonim válasza:
16/16 A kérdező kommentje:
Ebből most nem èrtettem semmit.
2020. márc. 13. 01:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!