Internet szolgáltatómmal kapcsoltba lenne egy kérdésem. Mennyire szabad neki korlátozni?
mondok példát rá:
1 megás a netem,(lefele,(gyengebbek kedveert 1mbit) és letöltés elkezdésekor( mindegy hogy ftp,p2p,vagy akár csak egy video betöltése)lefelezi a netet a letöltés elkezdése után 10mp-el.
Ezt szabad neki?
Biztos hogy a szolgáltató a hibás? A letöltés a megkezdéskor mindíg gyorsabb, később áll be egy adott sebességre. Ha távol vagy a szervertől vagy túl zajos a vonal (gondolom ADSL-ed van ) akkor elképzelhető hogy egyszerűen nem jelenik meg akkora sávszél nálad mint amire előfizettél
Ha ezeket kizártad, akkor:
Minden az általános szerződési feltételektől függ. Ha van nálad példány a szerződésedből, lapozd fel. Sajnos az esetek túlnyomó többségében megteheti, sőt meg is szokta tenni, főleg p2p-nél :S
Kedves kérdező!
Én a gyengébbek közül vagyok: 1 Mb a letölthető mennyiség, vagy 1 Mb/sec a letöltési gyorsaság? Sztem egyiket sem korlátozza senki. Ilyen a net, ahogy az előző hozzászóló mondta.
Az Invitel lenne.Hasonlo a burts-hoz.
(elméletben 130 kB/s eltöltök )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!