F1 2018 autó beállítás. Hogyan állítsam be az autót, hogy ne melegedjenek túl a gumik?
Több beállítási módot is találtam, de egyik sem oldotta meg a problémámat.
Vannak helyszínek ahol valamelyik első gumi (néha mindkettő) túlmegszik és ezáltal alig lehet kanyarodni. (A legrosszabb Szingapúr - 25%-os versenytávnál 2-3 kör és olyan meleg az első gumi hogy boxba kell mennem.) Kipróbáltam azt is, hogy leggyengébb motormód és az elektromos rásegítés kikapcsolva, azért, hogy a kissebb tempó miatt jobb lesz e, de akkor is túlmelegszik.)
Erre szeretnék segítséget kapni, hogy mijen beállításokkal lehetne ezt elkerülni.
Túl agresszívan vezetsz, ha több helyszínem is ilyen gondod van. Próbálj minél egyenesebben átmenni a sikánokon, minél laposabb szögben gyorsíts ki kanyarban, az első szárnyakra rakj több leszorítóerőt, és vedd lágyabbra a felfüggesztést.
Szingapúrban viszont mindegy mit csinálsz, ott még én is szenvedek ezzel, pedig máshol kiállás nélkül is tudnám teljesíteni a versenyeket, annyira kímélem a gumikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!