Ezt hogy tudom beállítani Excelben?
Hogy tudom beállítani excelben, hogy a szám mellé egyéni formátumban kiírja h fő, de ezres csoportban, tizedes jegyek nélkül.
Vagyis mondjuk ne az legyen hogy 5078,7 fő, hanem hogy 5 079 fő.
Mert a fő-ig eljutottam, de arra nem jöttem rá, hogy az utóbbi kettő beállítás is sikerüljön.

Jól írja az előző!
A kezdőlapon (ha ki vannak nyitva a formázási kellékek), rákattintasz a SZÁM melletti jobbra lefelé mutató nyílra, és akkor kinyílik a formázási ablak. Ott mindent be tudsz állítani.

Kipróbáltam:
a formázásnál kiválasztod az utolsót (custom/egyedi) és beírod, hogy " fő". Így a szám után egy szóközt követően odaírja, hogy fő és a szám formázása (ezres tagolás és tizedes nélkül) is megmaradt.

Muszáj ugyanabba a cellába írni, hogy "fő"...?
Nem elég a címsorba beírni, hogy az alatta lévő számok "Fő"-ként értendőek?

Pontosabban ezt: # ##0" fő"
Őszintén szólva nem tudom mi a # és a 0 szerepe, de hátha valaki majd tudja. Az 5078,7-et számként formázás (tizedes nélkül, ezres tagolással) után ezt az egyedi formázást választva azt jelenítette meg, hogy 5 079 fő.
7-es komment alapján sikerült!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!