Hogyan lehet azt megnézni laptopon, hogy mikor lett ki-/bekapcsolva utoljára?
Figyelt kérdés
HP laptopot használok Windows 8.1-el.#Windows #kilépés #kikapcsolás #beállítás #számítástechnika #bekapcsolás #belépés #HP #leállítás #laptop
2020. febr. 23. 17:51
2/8 anonim válasza:
Feladatkezelő --> Teljesítmény fül --> CPU
3/8 A kérdező kommentje:
#2 Megtaláltam, de itt viszont csak az "Indítás óta eltelt idő"-t mutatja a CPU-nál, pedig én arra lennék kíváncsi, hogy mikor használtam legutoljára a gépet (Dátum, idő, stb...). Lehet, hogy túl nagyok az elvárásaim...
2020. febr. 23. 18:20
4/8 anonim válasza:
Jobb klikk a sajátgépen- kezelés- eseménynapló itt keresgélj.
5/8 belapus válasza:
Az Eseménynaplóban.Az alábbi a 10-re vonatkozik, de a 8.1-re is igaz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__..
6/8 anonim válasza:
Vagy másik módszer- vezérlőpult- felügyeleti eszközök- eseménynapló- itt windows naplók- rendszer
7/8 A kérdező kommentje:
#4; #5
Köszönöm mindkettőtök segítségét! Meglett. Amit kerestem, az pedig a "Windows-naplók"-ban lévő Biztonság műveletek volt. Tényleg ezer hála! :D
2020. febr. 23. 19:04
8/8 anonim válasza:
Ha meglett akkor miért emeled ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!