Hogyan törölhetném ki?
Volt egy Word-doksim, amiben vegyesen volt szöveg, kép és link is. Amit nem tudtam se áthelyezni, se törölni: mert azt írja ki, meg van nyitva a Word programban.
Kivágtam e-mailbe a linkek egy nagy részét, egy ideig még engedte menteni. De aztán el kellett menteni újra a dokumentumot, mert simán nem engedte menteni. Azokat kitörölni már tudtam. De az eredetit nem, meg áthelyezni meg törölni sem tudom.
Hát így próbáltam azt, hogy teljesen mindent töröltem a doksiból, teljesen üres lett. Azt is csak másik dokumentumként tudtam elmenteni. És ugyanezt csinálja továbbra is, ha ki akarom törölni. Mit csinálhatnék vele?
Valószínűleg a NTFS fájlrendszer miatt nem az adott felhasználó a Tulajdonos, így csak olvasási engedélye lehet.
Saját tulajdonba kéne venni, ami egy laikusnak nem egyszerű feladat, így inkább egy BootCD-vel egy hordozható oprendszert futtatva kéne kitörölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!