Ez az online shop szerintetek legális? Nem kamu?
A monitorokat nézegettem itt, és némely akár 40-50%-al olcsóbb mint bármelyik más boltban, de az ssd-k is majdnem féláron mennek.
Viszont sehol semmi véleményt nem találni róluk, a weboldal fele nem működik, meg elég gagyin is néz ki. Ráadásul valamiért a garanciájuk is hosszabb mint amit a gyártók ki szoktak szabni. (3 év-persze több infó nincs róla mert nem jó a link a footer-ben)
Ti mit gondoltok? Hogy lehetne ezt kideríteni?
Nagyon úgy néz ki. Baromi új oldal, semmi történelme nincs. Minden ügyfélszolgálatra vonatkozó link halott.
A Google-ön már van rá panasz, valaki a pénze után fut (állítólag, de ezt az oldalt azóta törölték).
Nagyon átverés-szagú, ne te legyél az első magyar áldozata.
Oh, eddig azért nem találtam rájuk, mert Min Target néven kerestem a véleményeket. Porttargetként már halomjára dobja ki a negatív véleményeket.
Nem akartam innen vásárolni, mert minden ár túl szép hogy igaz legyen, bár azért reménykedtem :D
Köszi a választ :)
Én is mintargetként kerestem rá. :)
De már ennyi is elég volt, hogy bűzleni kezdjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!