Kóddal (jelszóval) védett pendrive esetében, azonnal feloldja vagy hosszasan csomagolgatja a fájlokat, mint egy titkosító prg?
Jelszóval védett pendrive-ra lenne szükségem. De mivel eléggé drágák, jót szeretnék választani. A szoftver jelszóval védett és hardver kóddal védett között vacillálok. Olyanra lenne igényem, amivel a jelszó beírása után azonnal rendelkezésemre áll!
(jelenleg titkosító programot használok, de az nagyon macerás, hiszen lassan, hosszasan kódolgat)
Dokumentumok, képek, videók lennének rajta. (utóbbiak titkosítása programmal, akár órákat vesz igénybe)
#17, #18-nak:
"Ha a kenyelmet es a gyorsasagot a biztonsag ele helyezed, akkor igazabol a biztonsaggal felesleges is foglalkozni."
Neked szövegértési nehézséged van, van csak a kisebbségi komplexusodat próbálod ellensúlyozni?
UGYANAZT a kódolást használja mindkettő, tehát semmiféle biztonsági probléma nem lehet, "kedves atlagjozsi"
Köszi a hozzászólásokat! Jól elvitatkoztok itt, de én a kérdező, lényegében nem kaptam választ a kérdésemre! :-(
Máshol, mástól megkaptam a választ!
#22: esetleg megosztod velünk is?
(ha nem titkos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!