Minecraft letöltés androidra?!
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Minecraft PE 1.14.30.51-es Beta verzióját a telefonomra, miután letöltötte rá is mentem, hogy telepítse
Azonban azt írta ki, hogy az alkalmazás nincs telepítve. Nemtudom mit tegyek, Huawei p20 lite telefonom van, testvéreimnek sikerült és már régen játszanak.
2020. febr. 8. 15:10
1/8 anonim válasza:
Tanítom hogy nem a play áruházból van, hanem külső forrásból. Arm vagy x86 verziót töltöttél le? Lehet azzal lesz a gond.
De én minden esetre ajánlanám a play áruházat. Nem ingyenes a játék, de ha annyira kell, akkor azt a 2ezer forintot igazán megérné
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem éri meg, számomra egyenlő azzal, ha az ablakon dobnám ki. Az zavar, hogy ugyanebből a forrásból a közvetlen környezetemből 2 embernek is sikerült, nekem miért nem?
2020. febr. 8. 15:29
3/8 anonim válasza:
De azért a lopott verzióval van pofád játszani. Ezúton szeretnék gratulálni a szüleidnek.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és a szüleim is a gyönyörű áldást, nem ez volt a kérdésem. Ha nem tudsz érdemben hozzaszolni akkor inkább maradj csendben. Köszii :)
2020. febr. 8. 15:35
6/8 A kérdező kommentje:
Ismét köszönöm a jókívánságokat, de továbbra sem ez a kérdésem. Puszikálom az ilyen jófej és segítőkész embereket (:
2020. febr. 8. 15:39
7/8 anonim válasza:
Általában, a google play protect tiltja le. Kapcsold ki.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. febr. 8. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!