Mennyi az értéke egy használt Dell Inspiron N7110-es laptopnak?
Üdvözletem Mindenkinek! Elsősorban a véleményeitekre, tapasztalataitokra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek mennyit ér használtan egy Dell Inspiron N7110-es laptop? Mennyi összeget adnátok érte? A laptop idén 7 éves. A válaszaitokat előre is köszönöm! Az alábbi sorokban ismertetem a laptop adatait:
Dell Inspiron N7110 laptop
- Intel Core i5-2430M 2,40 GHz;
- 8 GB DDR3 RAM;
- 1 TB HDD;
- Super-Multi DVD-RW;
- 2 GB GeForce GT 525M VGA; Intel Graphics HD 3000;
- 4X USB;
- SRS Premium Sound;
- Bluetooth;
- Wifi;
- Webkamera;
- HDMI kimenet;
- Memóriakártya foglalat;
- Magyar nyelvű billentyűzet.
Windows 7 Ultimate-val (x64), Office 2016-al, Eset Smart Security-val stb. - csak rendszerprogramokkal telepítve.
1.Szerintem érdemesebb ilyenkor cserében gondolkozni: kinézni egy új szimpi gépet és beszámíttatni a régit.
2.A szoftverek szerintem nem képviselnek nagy értéket, amióta van Goodoffer24, és legális win10 3.000 forintért
3.Én például eleve nem szeretek használt laptopot venni se magamnak, se a családba, csak maximum ha kiállítási darab és/vagy nagyon jó árban van.
4.Határok:
* Alsó határ: November 29 óta nem ment el 38.000-ért
Mondjuk bevallottan ütött-kopott, nem jó az aksija
* Felső határ, 156.000 ujonnan most megvehető
ASUS X543UA-DM1744 Notebook
i5-8250U, 6MB cache, 8-dik generáció
Intel UHD Graphics 620
8GB DDR4
15,6", 1920x1080 Full-HD
SSD 256GB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!