Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri Huawei p20at venni?

Megéri Huawei p20at venni?

Figyelt kérdés

Persze használtan.. árban megéri persze azt tudom..

De én itt a Googlés ügyről beszélek megéri?

2020. febr. 4. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Már forgalomban lévő (sőt, lassan vagy már kifutó) termék. Nem érinti a Google-ügy, ugyanis az az új megjelenő termékekre érvényes, a meglévőkre már nem. A P20 lineup még bőven a Trump-szarakodás előtt látott napvilágot, szóval nem lesz gond, Android van rajta annak minden apró Google-porcikájával.
2020. febr. 4. 23:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó köszönöm szépen
2020. febr. 5. 01:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Megéri, mert a Huawei telefonok annyiba kerülnek, amennyit érnek, ellentétben pl. az ájfónnal meg a Samsunggal. Ha a Huawei új oprendszere lenne rajta, akkor pedig még jobban megérné, mert a Google kevésbé tudna kémkedni utánad.
2020. febr. 5. 07:49
 4/7 Derwer ***** válasza:

A P30 szériáig nincs gond.

A mate30 jött ki először Google nélkül de azt euban alig forgalmazzák.

A p40től kezdve pedig elvből nem raknak Google-t hanem a saját HMSüket rakják rá.

2020. febr. 5. 09:30
 5/7 Farkas999 ***** válasza:

Én szétnéznék a Xiaomi választékában is. Hasonló tudású, olcsó masinákat lehet találni, néha még jobb paraméterekkel, 20-30 %-kal olcsóbban. Én legutóbb Redmi 8 Prot vettem, (Samsungok és Huawei p-20 után, amit sajnos elvitt a víz)

Nem bántam meg, mindent tud, ami kell.

2020. febr. 5. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:

#3 Jajj te... Ennyi erőből élhetnél barlangban is, mert konkrétan minden egyes platformon csipegetik lefelé szépen az adataidat. Tök mindegy, hogy csak egy weboldal, vagy egy program/op. rendszer, az adataidat attól még viszik, mint a cukrot. És ugye ami egyszer az internetre felkerül, az ott is marad...

Meg hát, ezt a kémkedős dolgot te nagyon nagyon rosszul képzeled el. Nekik nem te vagy az érdekes, hanem az adataid, mert azt tudják felhasználni profitszerzésre pl. célzott hirdetéseken keresztül. Ember kb. 100% biztos, hogy nem látja a te adataidat (alapesetben), ezek mind automatikusan kerülnek feldolgozásra, kiértékelésre (akármi), aztán hasznot húznak belőle. Mint mondtam, célzott hirdetések, de pl. képfelismerő szoftverek javítására is a rengeteg felkerült kép alapján (a szelfik/családi képek ugye). Stb. stb., a lehetőségek tárháza végtelen, felesleges is részletezni, végső soron pénzzé változik mindez, akárhogy is használják fel az adatokat.

A probléma ott lehet, mikor egyszer csak megjelennek a cikkek a különféle adatszivárgásokról/feltörésekről. Ugyebár rengeteg adatról beszélünk, bizonyos esetekben ráadásul rendkívül érzékeny adatokról van szó (bank)... Ez az egyetlen dolog, amitől neked, mint felhasználónak (bocsánat, átlag felhasználónak) tartania kell. Jó, mondjuk a bank pont rossz példa volt abból a szempontból, hogy banki adatokat tényleg nem használnak fel semmilyen esetben sem, tehát abból senki nem húz hasznot ilyen módon. Más módon persze van haszonszerzés, hisz az adott banknak az hasznot jelent, ha neked nála van számlád, ez azért egyértelmű.

2020. febr. 5. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6 Mindazzal tisztában vagyok, amit írtál. Ezzel együtt úgy gondolom, még mindig jobb, ha a kínaiak kémkednek utánam, mint a ... (ha kiírnám, pillanatokon belül törölnék a választ).
2020. febr. 5. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!