Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy kell beállítani az usb...

Hogy kell beállítani az usb bluetooth-t autóba?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy bluetooth adaptert mert a kocsiba a radion nincs bluetooth és nem akartam a kábellel szenvedni bedugtam ezt az adaptert rácsatlakoztam telefonnal bluetoothon keresztűl bekapcsoltam egy zenét de nem jó. Két állitási lehetőség van AUX és FM nem tudom hogy kéne beállítani
2020. jan. 29. 21:12
 1/1 Mr. V. ***** válasza:

Jó lenne pontosan tudni, hogy milyen készülékről van szó, mert van rengeteg féle.

Így látatlanul azt tippelem, hogy az aux az egy kimenet, így a blue-n érkező jel egy jack kábellel tovább vezethető, míg az FM állás FM-en az adott frekvencián, vagy ha állítható, akkor a beállított frekvencián sugároz és azt az autórádióval azonos (üres) frekire kell állítani és kábel nélkül szól.

A kapcsoló a fenti példánál csak annyit tesz, hogy ha AUX-ra van kapcsolva, FM-en nem ad. A fordított esetnek nem látom értelmét, hogy ha FM-en ad, miért ne mehetne ki AUX-ra is.

De ez a leírásában benne lesz, hogy az AUX az kimenet vagy bemenet, mert akár az is lehet, bár akkor értelmetlen a kapcsoló feliratozása.

2020. jan. 30. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!