Miért nem enged új instát csinálni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem.. Csináltam egy új emailt de már 2x is ugyanez volt, beírtam és miután megkerdezi hogy 18 év feletti vagy alatti vagyok, rákattintok és azt írja ki hogy hiba történt a fiókom létrehozása során.. Ráadásul utána ugyanazzal az emaillel már nemis enged regisztrálni. Mi lehet a gond? Ha valaki tudja a választ előre is nagyon köszönöm!2020. jan. 27. 16:08
1/3 anonim válasza:
Próbálj meg belépni abba a fiókba amit létre akartál hozni, hátha sikerül! Telefonszámot is különbözőt adtál meg? Valószínűleg egy bug lesz, ha nem sikerül, csinálj még egy emailt és azzal próbáld meg! másik gépről, ha lehet (lehet hogy számít az is)
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi a választ de nem enged belepni abba amit létre akartam hozni. Nem trlefonszammal hanem e maillel próbálkoztam, mind a 2x új emailt csináltam.. Nem értem mi lehet a gond..ja es telorol is es gépről is próbáltam.. Nem értem.. Mindegy azért köszi
2020. jan. 29. 20:20
3/3 anonim válasza:
Próbáld meg az instát újratelepítenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!