Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom úgy megszerkeszteni...

Hogy tudom úgy megszerkeszteni a szöveget, hogy az egy alakzatot formáljon?

Figyelt kérdés

Ilyesmire gondolok:

[link]

(2 perces Paint munka)

Csak ugye ne vágja le a szövegek szélét, és lehetőleg "görbítse" is meg a szöveget, ha kell.

Ezt hogy, milyen programmal tudom megcsinálni?

Köszönöm!

2020. jan. 27. 15:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

"(2 perces Paint munka)"

Miről beszélünk? ha ennyi, akkor hajrá!

2020. jan. 27. 15:50
 2/14 A kérdező kommentje:
Nyilván ne így nézzen ki, csak gyorsan összedobtam valamit, hogy értsétek.
2020. jan. 27. 15:55
 3/14 A kérdező kommentje:

Ha egy kicsit tovább olvasod, akkor talán meg is értetted volna.

Minek válaszolsz, ha magasról tojsz a leírásra?

2020. jan. 27. 15:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton elég lenne egy képszerkesztő program ami tudja a maszkolást, de ha görbíteni is szeretnéd akkor inkább a Word Cloud generátorokat googlizgasd, biztos találsz olyat ami megtetszik.
2020. jan. 27. 16:21
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Akkor most nem kapok zöld pacsit ? Istenem, Istenem.🤣
2020. jan. 27. 18:49
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszi, 4-es :) (16:21)

kissendi, neked mi a frász bajod van?

2020. jan. 27. 20:37
 7/14 tabaki ***** válasza:
100%

Hát, ez bizony nem hasonlít, de nekem így is tetszik:

[link]

2020. jan. 28. 04:39
 8/14 A kérdező kommentje:

#7 Igeeen, ezt akarom :)

Egész pontosan egy koponya kellene, és a "görbületekkel" tudom ábrázolni a mélyedéseket (pl. a szemgödrök)

2020. jan. 28. 07:48
 9/14 tabaki ***** válasza:
100%
Ez meglehetősen összetett munka, egyelőre még az is kérdés, hogy az elvi alapjait el képes leszek-e elmagyarázni – értve ez alatt természetesen az én fogalmazási képességeimnek, nem pedig a te felfogásodnak a korlátait. Ezenkívül szükség van a Blender programban való bizonyos fokú jártasságra, jelesül az alapfokú modellezés és az UV-textúrázás terén, valamint némi türelemre, mert sok manuális munkával jár. Mindettől függetlenül megpróbálom majd vázlatosan ismertetni a módját, de ma késő éjszakánál előbb nem érek haza.
2020. jan. 28. 17:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Wordart.com oldalon pár kattintás egy ilyet csinálni, a hullámos rész felől mondjuk kétségeim vannak, de van egyedi szöveg elrendezés feltöltési opció. Jól személyre szabható, anno egy projekt miatt vettem hozzájuk prémiumot.

Hogy demozzam az oldalt csináltam egy koponyát. A kép forrása egy áttetsző hátterű kép volt és a szemet illetbe orrot paintbe befestettem pirosra. Érdemes lehet amúgy invertálni az alakzatot is, és akkor csak a csont része lesz üres. Ha megosztottam volna direktbe, akkor a szavakra fölé véve a kurzort azok meg is nőnének.

[link]

Persze nem ér fel egy kézzel csinált megoldással, illetve ez csak egy a sok word cloud generátor közül.

2020. jan. 28. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!