Hogy tudom úgy megszerkeszteni a szöveget, hogy az egy alakzatot formáljon?
Ilyesmire gondolok:
(2 perces Paint munka)
Csak ugye ne vágja le a szövegek szélét, és lehetőleg "görbítse" is meg a szöveget, ha kell.
Ezt hogy, milyen programmal tudom megcsinálni?
Köszönöm!
"(2 perces Paint munka)"
Miről beszélünk? ha ennyi, akkor hajrá!
Ha egy kicsit tovább olvasod, akkor talán meg is értetted volna.
Minek válaszolsz, ha magasról tojsz a leírásra?
Köszi, 4-es :) (16:21)
kissendi, neked mi a frász bajod van?
Hát, ez bizony nem hasonlít, de nekem így is tetszik:
#7 Igeeen, ezt akarom :)
Egész pontosan egy koponya kellene, és a "görbületekkel" tudom ábrázolni a mélyedéseket (pl. a szemgödrök)
Wordart.com oldalon pár kattintás egy ilyet csinálni, a hullámos rész felől mondjuk kétségeim vannak, de van egyedi szöveg elrendezés feltöltési opció. Jól személyre szabható, anno egy projekt miatt vettem hozzájuk prémiumot.
Hogy demozzam az oldalt csináltam egy koponyát. A kép forrása egy áttetsző hátterű kép volt és a szemet illetbe orrot paintbe befestettem pirosra. Érdemes lehet amúgy invertálni az alakzatot is, és akkor csak a csont része lesz üres. Ha megosztottam volna direktbe, akkor a szavakra fölé véve a kurzort azok meg is nőnének.
Persze nem ér fel egy kézzel csinált megoldással, illetve ez csak egy a sok word cloud generátor közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!