Hogyan kell képet kicsinyíteni/tömöríteni?
Vaterán szeretnék eladásra feltenni termék képeket.(nyári gumik)De valami miatt nem engedi.
Már arra is gondoltam,hogy a képek mérete nem jó,de nem tudom,hogyan lehetne kisebbet csinálni belőlük.
Ha valaki tud,kérem segítsen,de lehetőleg jó szájba rágósan írjon,mert nem vagyok egy net-zseni!!!
:)
Köszönöm:Rita
Így is le tudod kicsinyíteni :
1:Valami képszerkesztővel megnyitod,például IrfanView-el.
2:Rámész a file/mentés másként és ott kiválasztod milyen formátumba akarod átrakni.
Vagy a képre kattintasz jobb egérgombal és választod a társítás menü alatt a microsoft office picture managert.
Meg fogja nyitni a képet a managerbe,felül a menüsorba találod a képek szerkesztése opciót,erre kattintasz.
Ezután a jobb oldali menüsorban megtalálod a képek tömörítése opciót,erre kattintasz.
Megjelenik a tömörítés célja,ott kiválasztod mekkorára akarod,és a becsült teljes méretnél látni fogod,majd az OK-ra kattintasz.
Ezután fájl menü/ mentés másként és kész!
Ja és ez csak akkor működik,ha van office a gépeden.
Ha IrfanView kell az itt van: [link]
Eszméletlen jók vagytok,köszi.
Így talán már menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!