Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Acer travelMate 2413NLM...

Acer travelMate 2413NLM laptop billentyűzetén hogy lehet kikapcsolni?

Figyelt kérdés

Néhány billentyű jobb felső sarkán kék számok vannak...és valahogy ki/be lehet kapcsolni, hogy most melyiket írja, ha lenyomom az adott billit...de hogy lehet kikapcsolni?:D

A laptom nem az enyém...és én még ilyet nem is láttam...

Szóval pl ha j-t akarok nyomni, akkor 1-st ír...

A billentyűzet bal alsó részé a Ctrl mellett van egy kék színű Fn billi...talán azzal kéne? Én már próbáltam azzal...de nem tudtam:D

Amúgy ilyen laptopról van szó:

[link]

2010. júl. 22. 14:57
 1/4 Jovanny ***** válasza:
Szám-betű átkapcsolás általában Shift-Num-Lock. Az Fn a funkcióbillentyű, azzal a másik funkcióját tudod használni a gomboknak, amíg lenyomod.
2010. júl. 22. 15:16
 2/4 anonim válasza:

Nincs rajta egy "num lock" billentyű?

Elméletileg az "állítja" át számról betűre, vagy fordítva.

2010. júl. 22. 15:35
 3/4 A kérdező kommentje:

De neem...nem értitek...:D

Valami nem stimmel, mert ugye az Fn folyamatos lenyomásával kellene írni a számokat a betűknek..., de itt most fordítva van:D csak akkor írja le a betűket, ha nyomom folyamatosan az Fn-t...NumLock-kal is próbáltam...:S

2010. júl. 23. 00:32
 4/4 Jovanny ***** válasza:
A Shifţ plusz NumLock nem egyenlő a NumLockkal!! Az elpbbinél az U az 4,az I az 5, az O az 6. Értem a problémád, Te nem érted a megoldásom! :D
2010. júl. 24. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!