Sürgős! Win 10-et szeretnék telepíteni de valami hibát írt ki közbe! Mit tegyek?
3 partíció van a laptopon. A C-volt a rendszer (win7), de már leformáztam a telepítő segítségével, s ide szeretném telepíteni a win10-et. Azonban a kezdés előtt a következőt írja ki:
„A Windows nem telepíthető erre a lemezre. a kiválasztott lemeznek MBR partíciós táblája van. EFI rendszeren a Windows csak GPT lemezekre telepíthető."
Laikus vagyok, légyszíves pontosan írjátok le mit kell csinálnom. A másik két partíción fontos dolgaim vannak, szeretném megőrizni őket. Köszönöm szépen a válaszokat.
Törölj a cél ssd/hdd ről MINDEN partíciót.
Ez nem kívánságlista..
Ha uefiben akarod telepíteni akkor ezt KELL csinálnod. Telepítés után leválaszthatsz helyet egy D partíciónak és visszamásolhatod a lementett adataidat..
Úgy értettem hogy a Win 7-el is így járnék-e?
///Ha nem akarsz segíteni, ne válaszolj!
XP-t és win7 et még Legacy módban kell telepíteni, win8-10 et meg Uefi módban. A hibajelzés mutatja hogy az alaplapod alkalmas uefire.
Persze ha megfelel a régi elavult Legacy mód akkor ne uefi módban bootolj a telepítőre és nem lesz hibajelzés.
win10-nél is megy mindkét mód, uefi: helyett a usb: set válaszd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!