Mi csináljak hogy ezen gépen menyen a Red dead redemption 2? Az eladó szerint mindent lehet vele jacani de csak nagyon lasan megy minden és sok minden el sem indul.
#10 70 a 10-essel, amit esetleg megkaphat a kérdésben szereplő géppel. Ebbe belefér egy régebbi OEM PC Ivy, esetleg Haswell i5-tel és 8GB RAM-mal, esetleg valami workstation egy hasonló erejű Xeon procival. A maradékba belefér egy használt RX570, GTX1060 vagy RX580. Nyilván ez nem 4K Ultra, de 1080p-ben kompromisszumokkal el fog vele boldogulni.
Ez egy ilyen ipar, még ezzel is nagyon centiztem.
Engem azért gondolkodóba ejtett, hogy ez a kérdés valóban komoly akar lenni. Főleg azokkal az ellentmondásokkal amiket beleírt a kolléga.
Egyrészt már a 10 évesek se olyan hülyék, hogy ne tudják hellyel-közzel min futna el 2019-es játék.
Másrészt ez a helyesírás tipikusan olyan, mintha direkt írna úgy valaki mintha egy szellemi fogyatékos lenne.
Szerintem csak sima trollkodás ez az egész.
A PC-n videójátékozás drága mulatság.
Olcsóbb lett volna venned egy használt konzolt, használt játékkal.
Valami ilyesmi gép már jól boldogulna vele: [link]
(Nyilván ha a legerősebb processzort és VGA-t vesszük alapul.)
De én 140 ezerből újonnan is könnyen össze tudok állítani egy PC-t, ami bármilyen játékot elfuttat kompromisszumokkal, szóval a 200k alatt nincs élet azért erős túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!