Miért nincsen hang a gépemen?
Figyelt kérdés
Tegnap minden rendbe volt. Kikapcsoltam.
Ma bekapcsoltam és se fejhallgatóval, se anélkül nincsen hang. Sehol! Se youtube-on, se lejátszóval lejátszott zenénél.
Mi a kutya nemiszerve történhetett?
Nincs letiltva sehol semmi.
2020. jan. 24. 09:26
1/8 anonim válasza:
Kicsúszott a kábel, driverhiba, vagy megdeglett a hangkártya.
2/8 A kérdező kommentje:
Kicsúszott kábel biztos nem lehet, mert laptopról van szó és annak beépített hangszórója van. A füles meg usb-s.
2020. jan. 24. 09:37
3/8 anonim válasza:
USB-s füles sem működik? Akkor ott valami szoftveres hiba lesz. Nincs lehalkítva, lenémítva valahol valamilyen valami? Tudom hogy lenézős kérdés, de én is jártam már így többször, főleg Linuxon.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem. Semmi ilyen nincs. Jól átnéztem, de sehol nincs lenémítva.
2020. jan. 24. 20:59
5/8 anonim válasza:
Tálcán jobbklikk a hangszóró ikonra, majd Lejátszóeszközök. A megfelelő hangeszköz tulajdonságai között van egy Teszt vagy valami hasonló gomb. Ha azzal működik, akkor valószínűleg nem az van beállítva alapértelmezett eszköznek. Milyen eszközök láthatók a listában? Ha esetleg semmi, akkor jobb klikk a listára, és bejelölöd a letiltott eszközök mutatását.
u.i.: Mi az az "alapvető címke?"
6/8 A kérdező kommentje:
Figyelemfelkeltés 😀
Köszönöm a tippeket! Megpróbálom.
2020. jan. 26. 16:04
7/8 A kérdező kommentje:
Nem sikerül lejátszani a tesztdallamot. Ezt írta ki.
2020. jan. 27. 07:43
8/8 anonim válasza:
Eszközkezelőben megnézni, nincs-e valahol sárga háromszög felkiáltójellel. Ha van, akkor eltávolítani az eszközt, majd újraindítani a rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!